Per què l’import de la factura de llum que m’ha arribat és molt elevat?

Per què l’import de la factura de llum que m’ha arribat és molt elevat?

Tarifa Clàssica

Si tens una Tarifa Clàssica (pagues cada mes pel teu consum) i la teva factura és molt elevada pots revisar el desglossament de conceptes cobrats en la teva factura per tal d’esbrinar a què és degut. 
  1. Pot ser degut a canvis que hagi sol·licitat en el teu subministrament (nova alta, canvi de potència, de tarifa d’accés…). Un exemple és el quadre que et mostrem tot seguit. 
  2. Una altra possible causa és que els teus consums hagin sigut més elevats del normal. Durant l’hivern o l’estiu, si encenem estufes o aires, es poden disparar els consums. Et convidem a conèixer alguns trucs bàsics per estalviar llum. 
  3. Tingues en compte també els teus hàbits de consum a casa; potser els has canviat o has incorporat nous aparells elèctrics (p.ex. electrodomèstics d’alt consum, etc.). 
  4. També pot ser que les lectures que estem rebent per part de la teva companyia distribuïdora siguin estimades i t’haguem aplicat un consum que no és real. Recorda que l’enviament de les lectures és responsabilitat de la companyia distribuïdora. Però si ens envies les teves lectures a través de la Zona de Client, podrem revisar-ho i corregir-ho si fos el cas. Si no tens clar com enviar les teves lectures, consulta aquesta pàgina

Tarifa Justa i Tarifa Sense Sorpreses

Si tens un producte Sense Sorpreses o la Tarifa Justa i la teva factura és més elevada del normal, et recomanem que facis un cop d’ull al teu correu electrònic. Segurament han passat 12 mesos des de la teva alta o des de l’última vegada que vam revisar la teva quota i ara toca tornar a fer una revisió per si és necessari ajustar la teva quota.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?