Per què l’import de la factura de gas que m’ha arribat és molt elevada?

Per què l’import de la factura de gas que m’ha arribat és molt elevada?

Si la teva factura de gas és molt elevada has de revisar el desglossament de conceptes cobrats en la teva factura per tal d’esbrinar a què es degut l’import.

  1. Pot ser degut a canvis realitzats en el teu subministrament (una alta nova, canvi de potència, de tarifa d’accés…) o a costos derivats d’alguna inspecció tècnica del teu subministrament. En qualsevol cas trobaràs els detalls en el desglossament de la teva factura.
  2. Potser els teus consums han estat més elevats del normal. A vegades a l’hivern, quan encenem la calefacció, o a l’estiu, amb els aires condicionats, es disparen els consums. 
  3. També pot ser que les lectures que estem rebent per part de la teva companyia distribuïdora siguin estimats i t’haguem aplicat un consum que no és real. Recorda que l’enviament de les lectures és responsabilitat de la companyia distribuïdora. Però si ens envies les teves lectures a través de la Zona de Client podrem revisar-ho i corregir-ho si fos el cas. Si no tens clar com enviar les teves lectures, consulta aquesta pàgina i t'ajudem.


    ¿Todavía no encuentras una respuesta?