Quines són les tasques que es duen a terme durant la instal·lació?

Quines són les tasques que es duen a terme durant la instal·lació?

La primera cosa és l'arribada dels instal·ladors i l'organització de tot el material. Després comencen la instal·lació muntant l'estructura i les plaques, es passa el cablejat i es col·loca l'inversor. A continuació, es col·loca el sistema de monitoratge i les proteccions.
Un cop tot està instal·lat, l'inversor es configura per verificar que tot funciona correctament i que les plaques estan produint electricitat.
Finalment, t'expliquem com accedir a l'aplicació mòbil i què signifiquen els gràfics i valors per identificar el que estàs produint i consumint i treguis el màxim profit a la teva instal·lació de plaques solars.