Quin és el preu del kWh?

Quin és el preu del kWh?

A Holaluz, pensem que l'energia ha de ser senzilla. Per això, amb la Tarifa Justa, en lloc de parlar-te de preus per kWh, t'oferim una quota fixa on tot està inclòs: energia, potència, lloguer del comptador, altres càrrecs, impostos i a més, un servei de manetes, reparació d'electrodomèstics i servei de manteniment de llum tots els dies de la setmana. Així, t'alliberem de sorpreses i complicacions. Volem que et sentis segur i tranquil, sabent que estàs pagant just el que necessites, ni més ni menys.

Però sabem que les necessitats són diferents per a cada persona, així que és possible que si el que estàs buscant és el preu del kWh, la teva millor opció sigui la nostra tarifa clàssica. La tarifa clàssica és per a aquells que desitgen tenir un control sobre el seu consum d'energia; oferim una tarifa que s'ajusta a ells, sempre verda i sostenible. Amb la nostra tarifa clàssica, pagues el just segons el teu consum, amb la transparència de saber que cada quilovat prové de fonts 100% renovables i d'una empresa compromesa.

Per saber el kWh de la tarifa clàssica et recomanem que truquis a un expert comercial perquè va canviant. Truca'ns i estarem encantats d'ajudar-te amb el canvi de tarifa.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?