Què és la prefactura d'Holaluz?

Què és la prefactura d'Holaluz?

És un avís de la teva factura. Al final de cada mes t’enviarem un email amb el teu consum mensual i l'import que et cobrarem. Així podràs comprovar que tot és correcte o, si no és així, facilitar-nos la teva lectura real a través de la teva zona de client perquè puguem ajustar-ho.

Vols saber-ne més sobre la prefactura? Aquí t'ho expliquem:
  1. La prefactura és una d'aquelles coses que ens converteix en una comercialitzadora elèctrica una mica diferent de la resta.
  2. És una comunicació per email del que tenim previst cobrar aquest mes (segons la lectura que ens passa la distribuïdora o segons els nostres càlculs sobre la base de lectures reals anteriors) i que t'enviem uns dies abans que s'acabi el mes, abans de la factura definitiva.
  3. És una eina per evitar lectures errònies o previsions que no es corresponguin amb la realitat. Tot i que la majoria de comptadors ja són digitals i envien informació de consum en temps real, les companyies distribuïdores potser triguen a enviar aquestes lectures del comptador algunes setmanes. Això implica que hi hagi períodes de facturació enmig en què no tenim lectures reals i per això fem un càlcul basat en l'històric de consum i en altres factors. Si aquest càlcul és molt diferent (per dalt o per baix) del que marca el teu comptador en realitat, podràs enviar-nos la teva lectura real en el període de temps indicat a la prefactura. D'aquesta manera, podrem corregir-ho de cara a la factura definitiva.
  4. És també un avís perquè, si vols, ens enviïs la teva lectura si ho creus necessari per altres motius que no siguin l'anterior, ja sigui perquè et vols assegurar que la lectura que ens passen és correcta, perquè tens el comptador dins de casa i solies enviar les lectures a la teva companyia anterior, etc. No és una factura, simplement és una comunicació informativa.
  5. No és un document definitiu, de fet està pensada per poder fer les correccions necessàries abans de generar la factura definitiva i, per descomptat, abans de cobrar res.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?