Quants pagaments he de fer?

Això depèn de si tries finançar o prefereixes pagar al comptat.
Al comptat: tindràs 2 pagaments. La primera factura la reps després de la signatura del contracte i la segona factura t'arriba 7 dies després de l'enviament de la primera factura. El pagament de totes dues s'ha de fer almenys 4 dies abans de la data d'instal·lació.
Finançat: reps una única factura on s'indica l'import finançat i, en cas de no finançar el 100% de la instal·lació, també el pagament inicial a efectuar. El pagament de la factura s'ha de fer com a mínim 4 dies abans de la data d'instal·lació.