Quan rebràs la teva recompensa?

Un cop utilitzat el codi, l’abonament el realitzarem durant el mes següent en que es produeixi el pagament de la primera factura per part del nou client, tant per les tarifes Clàssica, Justa i per solar. De la mateixa manera, i un cop utilitzat el codi, en el cas de la tarifa Sense Sorpreses realitzarem la transferència durant el mes següent a que es produeixi el pagament (per part del client nou) de la seva segona factura. L’abonament es realitzarà en el mateix compte bancari indicat per al pagament de les factures. Aquests terminis apliquen tant per al client existent com per al nou client.

L’import de la campanya podrà ser modificat en qualsevol moment, previ avís al web d’Holaluz o mitjançant el correu electrònic del client existent o de la seva Zona de Client, i serà aplicable a partir d’aquell instant.

Això sí, el pagament de l’import al client existent i al client nou només té dues condicions: l’alta del subministrament per part del nou client (o, si és el cas, l’execució de la instal·lació solar) i el pagament de les factures. Si el nou client no abona les factures indicades, ni el client nou ni l’existent tindran dret a l’abonament.