Què he de fer per finançar la instal·lació de plaques solars?

Què he de fer per finançar la instal·lació de plaques solars?

Molt fàcil, només ho has de comentar amb l'expert solar per agendar una trucada específica de finançament. El procés consisteix en:
  1. Trucada de finançament per valorar el risc. El més habitual és que la validació es produeixi a la mateixa trucada.
  2. Afegir la documentació mínima necessària que demana el banc per gestionar el finançament tant si ets autònom com treballador per compte d'altri.
  3. Si s'aprova el finançament, reps un correu electrònic per signar-lo (en paral·lel, la teva entitat financera t'envia un SMS amb un codi per a la signatura).
Resumint, tu només has de respondre al qüestionari telefònic de valoració del risc i signar el finançament d'acord amb l'indicat anteriorment.