Què he de fer mentre els instal·ladors estan a casa meva per instal·lar les plaques?

Què he de fer mentre els instal·ladors estan a casa meva per instal·lar les plaques?

Només has de donar accés a les zones del teu habitatge on van ubicats els diferents elements de la instal·lació. Ja els sabràs perquè en una visita prèvia revisarem els llocs més adequats per fer-ho. Un cop instal·lada i en funcionament, et mostrem com accedir a les teves dades de producció i consum a través de l'aplicació mòbil.