Què és la prefactura d’Holaluz?

Què és la prefactura d’Holaluz?

La prefactura és un avís de la teva factura. Al final de cada mes t’enviarem un email indicant-te el teu consum mensual i l’import que et cobrarem. D’aquesta manera podràs comprovar que tot és correcte o, en cas contrari, enviar-nos la lectura real mitjançant la teva Zona de Client perquè adaptem la factura al teu consum real. 

T’expliquem exactament què és i què no és:

Què és la prefactura?

  1. És un avís per email del que tenim previst cobrar-te aquest mes (basat en les lectures que rebem de la teva companyia distribuïdora o dels nostres càlculs fets a partir de lectures reals anteriors) i que t’enviem uns dies abans que acabi el mes, abans de la teva factura definitiva.
  2. És una eina per evitar lectures incorrectes o les previsions que no es corresponen amb la realitat. Si la lectura que veus en la teva prefactura és molt diferent a la que veus al teu comptador (per dalt o per baix), ens podràs enviar la teva lectura real durant el període de temps que indica la prefactura. Així, podrem corregir la teva factura abans d’enviarte-la. 
  3. És un avís perquè, si vols, ens enviïs la teva lectura (si ho creus necessari per un altre motiu que no és l’anterior), ja sigui perquè et vols assegurar que la lectura que tenim és correcta, perquè tens el comptador dins de casa i acostumaves a enviar les lectures a la teva anterior companyia, etc.

Què no és la prefactura?

  1. No és una factura, es tracta senzillament d’una comunicació informativa.
  2. No és un document definitiu, de fet està pensada per a poder fer les correccions necessàries abans de generar la factura definitiva i, per suposat, abans de cobrar-te res.
La prefactura és una de les coses que ens converteix en una companyia diferent a la resta i que sempre posa al client al centre. A part de ser un exercici clar de transparència, és una eina molt útil per a molts clients.

Per a saber com rebre la prefactura, fes click aquí.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?