Què és l'ajuda de l'IBI?

Els ajuntaments ofereixen bonificacions de fins a un 50% del valor de l'impost per a aquelles propietats que compten amb instal·lacions de sistemes d'autoconsum d'energia solar, deixant sense fixar-ne la durada.
Cada ajuntament decideix si aplica o modifica les condicions i les limitacions d'aquesta bonificació (sempre respectant el màxim establert del 50%) i el temps que es gaudirà d'aquesta bonificació (s'acostuma a situar entre un i cinc anys).
En cas que l’ajuntament no determini el període d’aplicació, s’entén que és indefinit, sempre que es mantinguin les condicions de la instal·lació, fixant el màxim en 30 anys.