Per què no m’arriba l’email de recuperació de contrasenya?

Per què no m’arriba l’email de recuperació de contrasenya?

Si estàs mirant aquesta pàgina, entenem que has sol·licitat recuperar la teva contrasenya d’accés a la Zona de Client des d’aquí o durant una trucada amb nosaltres. 
  1. La primera cosa que et diríem és: "Has mirat bé al teu correu?". Aquest tipus d’email té per assumpte "Recuperació de contrasenya". Intenta utilitzar el cercador del teu gestor de correu per trobar-lo.
  2. Si això no funciona, prova a mirar a la teva safata d’spam o correu no desitjat. A vegades els correus electrònics s’equivoquen i col·loquen aquest email a on no toca. 
  3. Una altra possibilitat és que mai t’arribi. Si reps les factures al teu correu, no sempre vol dir que tinguis accés a la Zona de Client. Això pot passar quan la persona titular del contracte no ets tu, sinó una persona de confiança que ens ha indicat que vol que rebis les seves factures.
I si no és cap de les anteriors, posa’t en contacte amb nosaltres i mirem què passa. 

Informació extra: A la pàgina de recuperació de contrasenya pots introduir qualsevol email i sempre et sortirà el missatge conforme s’ha enviat. Si l’email existeix a la nostra base de dades de clients amb accés a la Zona de Client t’enviarem l’email, però si no existeix no l’enviarem (tot i que el missatge de confirmació digui que sí). Això ho fem per a protegir les dades dels nostres clients: una persona amb males intencions podria saber qui és client i qui no, utilitzant aquest sistema. Així cap informació es veu compromesa. 


    ¿Todavía no encuentras una respuesta?