Per què al cap d'un any m'han canviat la Tarifa Justa per una Tarifa Clàssica?

Per què al cap d'un any m'han canviat la Tarifa Justa per una Tarifa Clàssica?

Com ja saps, la Tarifa Justa és un pacte a 3 bandes entre tu, Holaluz i el planeta.
Una vegada passats els 12 mesos d'aquest pacte, si no ens dius el contrari, et renovem el contracte automàticament. Què significa que et renovem el contracte? Doncs que fem una anàlisi del teu consum aquests últims 12 mesos per a veure si la teva quota es continua adaptant a tu, ja que quan vas triar la Tarifa Justa et vam proposar una quota personalitzada per a tu sobre la base del consum energètic del teu habitatge en l'últim any.

Si t'hem passat a la Tarifa Clàssica en lloc de seguir amb la Tarifa Justa, és perquè s'ha donat una de les següents circumstàncies:
  1. És possible que les últimes dades que tenim de tu no es corresponguin al teu patró de consum previ; ja sigui perquè tens nous electrodomèstics a casa o per altres motius. Com t'indiquem en les característiques del teu contracte, la vigència de la Tarifa Justa es mantindria sempre que es faci un ús correcte i responsable del servei, és a dir, sempre que no es detecti un increment excessiu anual del 30% per a un període de temps comparable amb el mateix de l'any anterior.
  2. És possible que en el teu punt de subministrament hi hagi mesos de molt baix consum, possiblement perquè no sempre vius allà. La Tarifa Justa està indicada únicament per a primers habitatges o locals en els quals hi ha consum elèctric “estable” durant tot l'any.
Per tant, si t'hem passat a una Tarifa Clàssica és perquè creiem que aquesta opció és la que millor s'adapta a les teves necessitats: pagaràs pel teu consum a final de mes, exactament per l'energia que gaudeixes. A més, des de la teva Zona Client sempre ens podràs donar la teva lectura, amb el que mai pagaràs un cèntim de més. Fàcil, veritat?

Si vols saber quin ha estat el teu cas concret, revisa la safata d'entrada del teu correu electrònic i trobaràs un email en el qual t'expliquem què ha ocorregut. 🙂

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?