Necessito fer un canvi de titular

Necessito fer un canvi de titular

Un dels tràmits més habituals és canviar el titular del punt de subministrament. I és que això ho pots necessitar quan:
  1. Deixes el domicili: viuràs a un altre domicili i vols deixar de ser el titular del teu habitatge actual.
  2. Tens un nou llogater: ets el titular del contracte, però ara tens un llogater que hi viurà i vols que sigui el titular del contracte amb Holaluz.
  3. Entres a viure en un nou domicili: t'acabes de mudar i vols ser el titular del subministrament al teu nou habitatge.

Deixes el domicili o tens un nou llogater

Si fins ara has estat tu el titular, però deixes el domicili, pots demanar un canvi de titular des de la teva Zona Client:

  1. Accedeix a la teva Zona Client amb el teu usuari i contrasenya
  2. Fes clic a la secció Canvis
  3. Accedeix a l'apartat Canvi de titular
  4. Selecciona el punt de subministrament on vols fer el canvi
  5. Omple el formulari de canvi de titular.

Dades a incloure al formulari

Perquè la teva petició de canvi de titular vagi com una seda són necessàries les següents dades:

Dades de contacte del nou client
  • Nom del futur titular

  • Email del futur titular

  • Idioma en què vol rebre les comunicacions

Dades del canvi
  1. Data i lectura de la darrera factura: el nou titular ho serà des de la data de la teva darrera factura (per exemple, el 30 d'abril) i des de la darrera lectura que hàgim facturat al teu contracte.
  2. Data i lectura personalitzades: per quan vols que el canvi es faci amb unes lectures concretes i en una data exacta (per exemple, el dia 15 d'abril, a la meitat del cicle de facturació).
    1. Aquesta segona opció és la millor si vols assegurar que facturem la lectura real que marca el teu comptador abans de fer el canvi de titular. Serà indispensable que ens indiquis la data del canvi i el valor de les tres lectures.



Un cop hagis omplert el formulari, nosaltres ens encarreguem! Enviarem un email al futur titular demanant que ens confirmi la resta de dades personals que necessitem per fer el canvi.
En tot moment estaràs informat de com avança la modificació i quan el canvi estigui realitzat t'ho confirmarem per correu electrònic.

Entres a viure en un nou domicili

Si estrenes casa i el contracte és a Holaluz serà molt senzill fer el canvi de titular al teu nom.

  1. Si coneixes l'actual titular pots demanar-li que, des de la Zona Client, empleni el formulari i així començarem el tràmit tal com hem vist al punt anterior.
  2. També pots trucar-nos i facilitant les dades de l'actual titular (DNI, nom, adreça del punt de subministrament i CUPS) et farem arribar el correu electrònic per començar el tràmit.

El titular actual no és client de Holaluz? Que això no t'aturi!

Pots sumar-te a la Revolució de les Teulades tramitant un canvi de comercialitzadora alhora que el canvi de titular. Truca al 900.670.707 amb el CUPS del punt de subministrament o la direcció i suma't a la nostra energia 100% verda.

I finalment, parlem de dates

Quan la maquinària de facturació està en marxa no podem fer el canvi de titular, ja que sempre volem assegurar-nos que res no inclou en el càlcul de la teva factura.

  1. Si fem el canvi abans del dia 23 del mes, el canvi es farà a data 1 del mateix mes, retroactivament.
Per exemple, fem un canvi de titular el dia 18 de maig amb data i lectures de la darrera factura. L'última factura a nom de l'antic titular serà fins al dia 30 d'abril, i la primera que emetem a nom del titular nou serà amb el consum a partir de l'1 de maig.
  1. Si el canvi ho fem a partir del dia 23 del mes, es farà efectiu a partir del dia 1 del mes següent.
Si el canvi ho fem, per exemple, el dia 27 de maig, la darrera factura de l'antic titular seria amb el consum fins al 31 de maig i la primera factura a nom del nou titular seria la del consum de l'1 al 30 de juny.
  1. Si s'ha demanat el canvi de titular a una data i lectures concretes, respectarem la teva petició i es farà a la data indicada.

Recorda que si tens una instal·lació solar a casa teva realitzada per Holaluz o tens contractat Holaluz Cloud, necessitem que ens ho indiquis per poder finalitzar la gestió també del contracte de la instal·lació.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?