He rebut una única factura del pagament de la meva instal·lació, en rebré una altra?

He rebut una única factura del pagament de la meva instal·lació, en rebré una altra?

Si pagues al comptat, reps dues factures abans de la instal·lació: la primera després de la signatura del contracte i la segona 7 dies després de l'enviament de la primera factura.
Si optes pel finançament, reps una única factura on s'indica l'import finançat i, en cas de no finançar el 100% de la instal·lació, també el pagament inicial a efectuar.
Un cop instal·lades les teves plaques solars, reps una factura definitiva amb la informació dels materials i els components instal·lats ja pagats, així com les garanties.