Com són els nous peatges de gas?

Com són els nous peatges de gas?

Vegem els principals canvis

El dia 1 d'octubre del 2021 van entrar el vigor els nous peatges d'accés dels contractes de gas, igual que al juny es va fer el canvi en els peatges de llum.
Què són els peatges?
El peatge d'accés en el gas és un concepte regulat que s'aplica en el terme fix i en terme variable per tenir accés a la xarxa de transport gasista i pel manteniment d'aquesta. Ho pagues a través de la teva factura de gas, associat al terme fix i al terme variable.
  1. Els nous peatges porten una nova organització dels contractes segons el seu consum anual i ja no es tindrà en compte la pressió en bars que rep el seu punt de subministrament a l'hora d'assignar el peatge d'accés.

  1. Noves dates per al càlcul del consum anual. Per a determinar el peatge que et correspon, la distribuïdora es basa en el consum anual del teu punt de subministrament seguint les següents dates:
    1. Per a saber quina tarifa et correspon a partir de l'1 d'octubre: la distribuïdora mesurarà el consum realitzat entre el 01 de juliol del 2020 i el 30 de juny del 2021. En cas de ser nou subministrament, s'establirà en funció del consum estimat.
    2. Per a la revisió anual de la tarifa: la distribuïdora mesurarà el consum realitzat entre l'1 d'octubre i el 30 de setembre de l'any següent.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?