Com puc pagar les meves factures de llum o de gas?

A través de rebut bancari
Et cobrem les teves factures de llum i gas mitjançant rebut bancari a principis de cada mes. És un procés automàtic i que no requereix cap gestió per part teva.

En cas de no haver pogut cobrar-te un rebut...
Quan el banc ens notifica que s'ha tornat un rebut (ja sigui per falta de fons, per voluntat pròpia,...), t'enviem un email d'avís d'impagament on et donem diverses opcions de pagament:

1. Pagament per targeta des del mateix email
    Al mateix email que enviem podràs veure la factura a la qual correspon l'import pendent i podràs pagar amb targeta fent clic al botó pagar ara.

1. Pagament per targeta des de Zona Client
    A la secció Factures de la teva Zona Client pots veure totes les factures i, quan alguna està pendent, s'habilita un enllaç per poder fer el pagament amb targeta.

1. Pagament amb targeta per telèfon
    També pots fer el pagament d'un import pendent contactant amb nosaltres al telèfon 900 64 93 15 (Dll-Dv de 8h a 21h).

La passarel·la de pagament que permet cobrar amb targeta les factures pendents és un mètode de pagament totalment segur, ja que no tindrem accés a les dades de la targeta en cap moment. És la millor opció per ser el mètode de pagament més ràpid i eficaç.

Per fer el pagament amb targeta necessitaràs tenir a mà:
  2. Número de targeta: 16 dígits en total
  3. Data de caducitat: en format MM/AA
  4. El codi CVV o CVC: grup de 3 o 4 números situat al revers de la targeta de crèdit.
Per què serveix el CCV?
Aquest codi s'utilitza com a mètode de seguretat en transaccions en què la targeta no és físicament present, com en compres per telèfon o Internet.

1. Pagament per transferència
    Tot i que no ho recomanem per ser un mètode de pagament més lent i que pot donar lloc a errors, si ho desitges, també pots pagar fent una transferència al número de compte ES20 0081 5029 1600 0243 7647 (Banc de Sabadell)
Dades a indicar al moment de la transferència
  1. Nom del titular del contracte a qui correspon el pagament
  2. DNI del titular del contracte
  3. Número de factura/es a què correspon l'ingrés
A més, ha d’enviar el comprovant de la transferència per email a l'adreça clientes@holaluz.com per agilitzar-la comptabilització de l'import.