Com puc pagar la meva instal·lació de plaques solars?

Sumar-se a la Revolució hauria d’estar a l'abast de tothom. Per això ens adaptem a tu i t’oferim 3 opcions de pagament: 100% finançat, finançat amb pagament inicial o al comptat.
Si decideixes pagar al comptat: tens una primera factura després de la signatura del contracte i una segona factura 7 dies després de l'enviament de la primera factura. Tingues en compte que el pagament de les dues factures ha d'estar fet almenys 4 dies abans de la data d'instal·lació.
Si prefereixes el finançament: reps una única factura en què s'indica l'import finançat i, en el cas de no finançar el 100% de la instal·lació, també el pagament inicial a efectuar. Tingues en compte que el pagament de la factura s'ha de fer almenys 4 dies abans de la data d'instal·lació.