Com funcionen les recompenses i quines normes tenen?

Com funcionen les recompenses i quines normes tenen?

A Holaluz llancem periòdicament diferents campanyes, per tal de premiar els nostres clients actuals que recomanen la companyia a altres persones del seu entorn que encara no són clients d’Holaluz. Aquestes campanyes poden ser dirigides a clients d’electricitat i/o solar.

Les condicions particulars d’aquestes campanyes seran comunicades als clients mitjançant els seus correus electrònics, telèfons o la seva Zona de Client, indicant la durada de la campanya, el procediment i el benefici que s’aconsegueix. 

Per a participar a qualsevol de les nostres campanyes de recomanació és indispensable que acceptis les presents condicions, fet?

Qui participa?

El «client existent»: és aquella persona física o jurídica que té contractat com a mínim un subministrament d’electricitat amb Holaluz, i/o que disposa d’una instal·lació solar, realitzada per Holaluz, associada al seu punt de subministrament. Els representants i canals comercials no seran considerats com “client existent” a aquests efectes. 

El «client nou»: és aquella persona física o jurídica que no ha contractat cap subministrament d’electricitat amb Holaluz durant els darrers 12 mesos, i que contracta el subministrament amb Holaluz per recomanació d’un client existent. De la mateixa manera, també ho és el client que ha adquirit una instal·lació solar d’Holaluz. 

Com funcionen les recompenses i quines normes tenen?

Holaluz lliura en el moment de la contractació un codi alfanumèric únic a cadascú dels clients de les tarifes Clàssica, Sense Sorpreses i Tarifa Justa amb una potència contractada inferior a 15kW. De la mateixa manera, lliurarà un codi a aquells clients que hagin realitzat una instal·lació solar amb Holaluz a la seva vivenda (en endavant, client existent).

Per cada client nou que contracti amb Holaluz, introduint el codi mencionat en la zona del nostre web habilitada a tal efecte durant la contractació, o facilitant-lo per telèfon o correu electrònic durant el procés d’alta, Holaluz farà una transferència per l’import publicitat en la campanya (IVA inclòs) al compte bancari del client existent i a la del client nou. Si el client existent té més d’un compte corrent a Holaluz, ha d’especificar el compte al que vol rebre l’abonament.

Cada client nou d’Holaluz només podrà introduir un únic codi. 

La campanya serà únicament utilitzada per a fins personals i no comercials, i només serà compartida amb connexions directes dels clients d’Holaluz (ja saps: coneguts, amics, familiars…). Per això ens reservem en tot moment el dret a retirar el codi als clients que en facin un ús abusiu o fraudulent.

El número màxim de clients nous que pots aportar s’especificarà en les condicions particulars de cada campanya i/o en la teva Zona de Client. 

I, per suposat, aquestes condicions només són aplicables quan una campanya de recomanació està activa. 

Com es participa?

El client nou haurà d’introduir un codi vàlid en el moment de la contractació dels serveis d’Holaluz, ja sigui mitjançant la nostra pàgina web, per telèfon o correu electrònic o un altre mitjà habilitat específicament amb aquesta fi per part d’Holaluz. Som molt nostres i no acceptarem cap sol·licitud que sigui enviada per qualsevol altre mitjà que no indiquem aquí. I si en el moment d’alta no tens a mà el codi, no et preocupis, tindràs un termini de 60 dies després de l’alta per donar-nos-el. 


Fiscalitat

A Holaluz realitzarem la retenció tributària que marca la llei vigent en cada moment. A més a més, comunicarem a l’Agència Tributària, mitjançant el model 347, la identitat dels usuaris que, amb les seves operacions, hagin superat l’import determinat legalment dins d’un mateix exercici fiscal. 


Final de la història

Podrem suspendre o donar per finalitzades les campanyes en qualsevol moment i sense necessitat de justificació. El típic “perquè ho dic jo i punt” que dèien els nostres pares ;) Això sí, davant la cancel·lació o qualsevol modificació de les condicions, tingues per segur que t’ho farem saber mitjançant la nostra pàgina web. La terminació, suspensió o modificació serà efectiva a partir de la publicació al nostre web. 


Quina jurisdicció aplica?

Per tal de resoldre qualsevol discrepància o malentès en relació amb l’aplicació d’aquesta campanya s’ha d’acudir als tribunals ordinaris del domicili del client. 

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?