Com faig un canvi de titular d'un contracte de llum?

Com faig un canvi de titular d'un contracte de llum?

Tant si estàs en procés de marxar d'un habitatge com si estàs entrant a viure en ell, perquè la llum justa continuï arribant a casa teva necessitem que tant el nou com l'anterior inquilí ens confirmeu aquest canvi.

Com ho fem?
Fàcil! Només necessitem que ens indiquis les dades del nou client telefonant-nos al 900 64 92 92 o a través de la teva Zona Client:
  1. Nom complet
  2. DNI, NIE o CIF (En el cas que el nou titular sigui una empresa serà necessari que a més del NIF de l'empresa se'ns faciliti un signant amb el seu nom, cognoms i DNI)
  3. Mail
  4. Telèfon de contacte
  5. Compte bancari
  6. L'adreça en la qual hem de fer el canvi (codi postal inclòs).
  7. CUPS (pots trobar-ho en qualsevol factura del punt de subministrament).
Pots facilitar-nos aquesta informació a través de la teva Zona Client, en l'apartat "Canvis" > "Canvi de titular" i ens posem en marxa.
Recorda! Si rebem la sol·licitud a partir del dia 23 haurem de fer el canvi efectiu a partir del dia 1 del mes següent.

Volem que la #LlumJusta s'adapti a tu. Per això, si vols modificar la teva tarifa contractada, aquest és el moment! Indica'ns quina s'adapta més a les teves necessitats i la modificarem. Si no ens dius res, per defecte aplicarem una Tarifa Clàssica. Tingues en compte que el preu de l'energia s'actualitza al preu vigent en el moment del canvi.

Pensa que sense aquestes dades, ens serà impossible fer el canvi i continuarem emetent les factures amb les dades actuals.

Una vegada fet el canvi de client t'informarem i paral·lelament rebràs un email de validació, i fins que no es validi el nou contracte, el canvi no es farà efectiu.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?