Com calculeu la quota de la Tarifa Justa?

Com calculeu la quota de la Tarifa Justa?

La teva Tarifa Justa està totalment personalitzada i es calcula en base a diferent informació i dades. Per exemple: és diferent la persona que només consumeix energia a la persona que consumeix i produeix, és diferent la persona que usa aire condicionat que la persona que té aerotèrmia,...

En el teu cas, comptem amb dades històriques reals del teu consum, de com et relaciones amb l'energia, de la teva ubicació geogràfica.... En base a tot això calculem l'energia que vas a consumir aquest any i la prorrategem en 12 mesos, per que el mes que tinguis que fer servir més energia no et suposi un problema i així fer-te la vida més fàcil.

Si al cap d'1 any has pagat de més, et tornarem els diners. Si has pagat menys del que has necessitat, no et preocupis, no et cobrem la diferència. Només modificarem la quota per a l'any següent, adaptant-se totalment a les teves necessitats.

A més, com que és del tipus tot inclòs, pots fer ús de tots els recursos que Holaluz posa a disposició dels seus clients (servei d'assessorament energètic, servei de reparació d'averies elèctriques i electrodomèstics) sempre que ho necessitis sense que això suposi un increment de la teva tarifa.

Perquè a Holaluz, creiem en una energia a mida, que s'adapta a tu i no al revés.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?