Com arreglar un panell solar?

Com arreglar un panell solar?

Un panell solar té una vida útil de 25 o més anys, encara que podria ser que amb el pas del temps tingui algun petit problema. Detectar-lo i reparar-lo és crucial per garantir-ne la producció i l'estalvi que gaudeixes cada mes a la factura de la llum. S'estima que una instal·lació de plaques solars sense un manteniment òptim pot arribar a disminuir-ne el rendiment en un 10%.
Amb el manteniment de plaques solars d'Holaluz et pots oblidar de qualsevol incidència, perquè ens ocupem de tot:

Detecció
  1. Monitorem el funcionament de la teva instal·lació en remot.
  2. A més, cada any realitzem una revisió de la teva instal·lació solar on comprovem tots els components i que la capacitat de producció sigui la idònia. Pots sol·licitar la revisió anual de la teva instal·lació quan prefereixis, però si t'oblides, agendarem proactivament la data.
Reparació
  1. Si detectem que la producció ha disminuït, ho solucionarem en menys de 3 dies si és urgent o en 2 setmanes si és menys urgent.
  2. A més a més, comptes amb un servei de resolució d'incidències.
  3. Ens encarreguem tant de les avaries relatives al quadre elèctric solar com les que afecten l'inversor. També de les baixades de rendiment, les fallades en el monitoratge del consum o la producció d'energia i la comunicació a internet.

    ¿Todavía no encuentras una respuesta?